Tigermysig


   nov 11

Dags för ny soffa och skinnfåtölj till TV-rummet

inspiration-soffa-och-skinnfatolj

Nu är det verkligen dags att skaffa en ny soffa och en ny fåtölj till vårat TV-rum nere i källaren för den vi har är så gammal och sliten. Vi fick möblemanget redan när jag flyttade ut till lägenhet av mina föräldrar och efter några år köpte vi ett hus så det fick följa med. Sen dess har de stått nere i källaren där vi har vårat ”stora” TV-rum för film och dylikt.

Vi valde redan från början att inte ha en stor TV i vårat vardagsrum utan att endast ha ett så kallat BIO-rum eller TV-rum nere i källaren för det är inte snyggt med en storbilds TV uppe i vardagsrummet. Det är inte direkt fult men det gör att det är svårt att möblera snyggt då de tar så mycket plats i vardagsrummet och tyvärr möblerar de flesta efter vart TVn står någonstans som någon centerpiece.

Jag har tittat lite på ett par skinnfåtöljer för min plan är att införskaffa två stycken skinnfåtöljer antingen i svart skinn eller så försöker vi få tag i två stycken fårskinnsfåtöljer för de är grymt sköna och snygga. Problemet kommer när man ska kombinera en 3-sits soffa med två fårskinnsfåtöljer, jag vet inte riktigt vilken färg som soffan behöver ha för det men svårt känns inte så optimalt till denna.

Jag fick lite inspiration från Instagram faktiskt men även på skinnfåtöljer.se som har en hel del tips. Pinterest har också grymt många inspirationsbilder att titta på.

Tyvärr kostar detta riktigt mycket så det kommer antagligen bli ett par riktigt fattiga månader nu innan våren men hellre det än att köpa det på sommaren då man vill vara ute och hitta på saker. Det är egentligen nu man ska investera i sådant här dyrt då man till stor del bränner sin tid inomhus vilket gör att man gör av mindre pengar.

Men det är verkligen en behövlig uppgradering för vårat hem.

 

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.