Tigermysig


   nov 21

Basketfeber

white-men-cant-jump

Ibland blir jag så där såld på vad som helst och det kan kanske vara lite på grund av min personlighet som väldigt snabbt kan bli beroende av något som i detta fallet såg jag en film här om veckan som handlade om en familj som hade problem med sin jobbiga tonåring och där spelade de lite basketboll i filmen.

stiga-basketkorg-med-stativJag snöar in mig ganska lätt och ibland måste jag bara köpa saker som jag egentligen inte skulle behövt men nu känner jag så klart suget av att köpa en basketkorg och sätta den vid garaget så jag kan spela lite med ungarna. Jag har nog lite av den där missbrukarpersonligheten, usch det där låter så illa. För det första, jag har aldrig tagit droger, jag har rökt förr i tiden men inte nu längre, jag dricker inte heller.

Så jag kände för att få det ur mig så inte andra börjar tro saker om mig som läser bloggen.

Men i alla fall så tipsar basketkorg.nu om att köpa en Stiga som är ett svenskt märke där det hänger med både basketkorg och stativ. Något som jag dock har lärt mig genom åren är att faktiskt inte köpa skit från början, för antingen köper man något bra eller låter man bli. Förr i tiden kunde jag köpa skit som bara höll några månader och sen väljer man att köpa nytt skit igen. Men på senare dagar har jag lärt mig att köpa saker som verkligen håller, visst det kostar mer men det har man verkligen igen sen i det långa loppet.

Tittar lite CDON.se för de har några Stiga basketkorg modeller som ser väldigt intressanta ut och något som jag skulle vilja ha är faktiskt en ställning som går att flytta runt på hjul. Jag tror även ungarna uppskattar det sen när de blir lite äldre då de kan välja att spela en bit ned på vägen vid vändzonen.

Här nere är det knappt vinter i heller och våren kommer tidigt här så det kommer nog bli en liten beställning nu inför jullovet.

Bästa basketfilmen?

White men can’t jump, så klart!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.