Tigermysig


   nov 18

Äntligen trailer på nya Ghost in the shell filmen med Scarlett Johansson

Äntligen har det kommit en trailer på en av mina favorit filmer/serier, Ghost in the shell!

Scarlett är faktiskt en av mina favoritskådespelare så det är också ett stort plus för min del samt att trailern faktiskt är riktigt awesome och jag ser orehört mycket fram emot att se denna film på bio med mina vänner.

Visst alla kanske inte lika nördiga som jag men om de inte vill så har jag ju alltid min sambo som aldrig kommer tack nej till lite sci-fi och Scarlett. Det går inte skjuta under stolen med att hon ser riktigt bra ut så jag har svårt att tro att min sambo skulle neka denna filmen.

Det kom även ut en ganska så cool trailer på nya kong-filmen, visst den är overklig men denna gången är det nog inte meningen att King Kong skulle vara någon bortglömd apsort någonstans i världen. Det är lite mer på fantasy hållet nu vilket jag uppskattar bättre än att det ska vara så verkligt som möjligt.

Lite förvånad ändå att de väljer att göra en ny King Kong film för de andra har inte direkt sålt bra men jag är också förvånad hur underhållande denna filmen verkar vara. Ser faktiskt fram emot att se den om jag ska vara ärlig.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.