Tigermysig


   apr 01

Fått en uppgift att hitta ett bra skötbord till en av mina väninnor

min-bästa-väninnaDet är helt sjukt vad tiden går fort nu, det är nästan så jag inte hinner göra en bråkdel av det jag skulle behöva göra. Det är allt från städning till rengöra ute- / innemöbler med mycket annat samt att det är tid att lägga in om semester i sommar men det är ju svårt för vi har inte planerat vad vi ska göra i sommar än. Jag skulle helst bara vilja hyra någon stuga ute i skogen för att bara koppla av utan mobil eller TV men jag lär inte få med sambon på det tåget då han inte kan slita sig en sekund från sina elektronikprylar.

Jag har dock fått i uppgift av mina vänninor att hitta ett bra skötbord som vi ska ge i present till en vännina till oss som precis har fått sitt första barn. Jag är verkligen glad för hennes skull att hon äntligen har lyckats få ett barn efter så många försök och hon förtjänar det absolut bästa för det jobb hon har lagt ned för att lyckas.

Jag har kollat lite på tester och försökt hitta det perfekta skötbordet för henne och min tanke var att köpa ett vanligt skötbord i form av en byrå men jag vet inte hur pass bra det hade varit för henne då hon är så himla kortväxt. Frågan är om inte ett vägghängt skötbord hade varit det bästa i och med hon själv kan bestämma höjden på det då.

Jag har hittat lite information på BarnNet samt Skötbord.net så nu ska jag bara läsa igenom fördelar och nackdelar med två olika modellerna men just nu pekar det emot ett vägghängt skötbord då jag tror det är det bästa för henne om inte annars så går det att skicka tillbaka om hon inte skulle bli nöjd.

Förhoppningsvis kommer hon blir väldigt glad, det hade i alla fall jag blivit.

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.