Tigermysig


   mar 05

De vanligaste sakerna man ångrar när man ligger på dödsbädden

ångest

Jag har alltid älskat att prata med äldre personer då de har så himla många gamla minnen och i bland är det verkligen intressant hur de har fått känna av förändringar under deras livstid. Bara en sådan sak som att datorn uppfanns eller mobiltelefonen och vad olika saker kostade när de var små jämfört med i dag.

Men det var inte det jag var ute efter i detta inlägget utan jag fick en idé om att jag skulle skriva ner saker som jag ännu inte har gjort i livet men som jag skulle få ångra djupt om jag i dag skulle ligga på min dödsbädd. Framförallt är det resandet som jag skulle ångra djupt om jag inte hinner se de platser som jag har tänkt se under min livstid.

När jag väl ändå var inne på ämnet så passa jag på att söka på saker som andra upplever att de ångrar på dödsbädden och hittade då en artikel på foretagande.se som listar de 5 vanligaste sakerna folk ångrar när de dör. Läs artikeln för du kan verkligen få ut något av det.

Jag kan känna igen mig på flera punkter faktiskt att man kanske jobbar lite för mycket i bland bara för att få lite extra pengar som antagligen inte gör mig lyckligare och det är mest på grund av att jag köper onödiga saker. Skulle jag i stället sluta köpa onödiga saker så hade jag inte behövt jobba extra alls så egentligen borde man passa på att vara mer ledig i stället och verkligen uppskatta livet mera.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.