Tigermysig


   nov 08

Dags att införskaffa en resesäng

Jag kommer sova över hos min syster då och då nu när hon väl är ute och reser jorden runt. Detta är i och med hon bor mer centralt än vad jag gör så det är betydligt lättare för mig att ta mig runt stan med vagn med mera. Så nu blir det till att införskaffa en ordentlig resesäng till mitt barn. Jag kommer nog behöva en sen även när hon kommer hem från sin fem månaders resa då jag ibland sover över hos mina föräldrar lite då och då. Så det är nog ingen dum idé att skaffa en riktigt ordentlig resesäng som håller.

Läser man på t.ex. resesäng.nu eller på konsumentverket.se så verkar det som att de dyrare har fått bäst i test och många resesängar verkar inte ens hålla måttet enligt vissa tester och nu är jag lite osäker. Det ser ut som jag kommer behöva lägga en liten slant för att kunna få en godkänd och säker barnsäng ändå.

Resesängen jag sneglar mot just nu är BabyBjörn Crib light

 

babybjörn

Dock kostar den 1800 kronor just nu vilket ta mig fan inte är billigt på något sätt. Fördelen jag ser är dock att man kan sälja den på blocket när man inte behöver den sen. Lär inte vara svår att sälja när det är en sådan grym säng. Denna sängen fick också bäst i test hos ViFöräldrar.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.