Tigermysig


   sep 27

Karlskrona – hotell vardagslyx konferens

Skärgårdsstaden i Karlskrona lockar mig och min familj varje år. Alla verkar vara överens om att Karlskrona är ett riktigt semesterparadis och att stadens och omgivningarnas skönhet är slående. Den orörda naturen och den direkta närheten till vattnet skapar en känsla av att befinna sig mitt i en traditionell svensk sommaridyll.

karlskrona skärgårdDet finns många aktiviteter för oss i familjen och det är värt att stanna en tid för att utforska allt vad staden har att erbjuda. Ta in på ett hotell i Karlskrona där vi kan bo bra under sin vistelse. Det är relativt lätt att hitta prisvärda hotell för hela familjen. Samtidigt kan jag och min man lägga vikt vid bekvämlighet och vardagslyx och som vill sätta lite guldkant på tillvaron. Det gäller bara att hitta ett hotell i Karlskrona som ligger centralt och har gångavstånd till det mesta. Oavsett om det är shopping, restaurangbesök eller någonting annat som lockar finns mycket en promenad bort. Vi brukar utforska staden bäst till fots eller på cykel. Oftast finns det flera hotell i Karlskrona som lånar ut cyklar, gångstavar och kartor gratis till sina gäster som en del i sin service.

Det finns mycket att se och att befinna sig i staden är som att träda in en egen värld. Stadens gator är kantade av gemytliga hus och vackra byggnader. Staden är uppbyggd på flera öar varav Trossö är den största. Citykärnan ligger på ön Trossö samt på några närliggande öar. Mellan öarna tar man sig med båt, med bil, på cykel eller till fots.

Ja som ni märker är Karlskrona min favorit stad, det är svårt att sätta fingret på vad som gör Karlskrona så underbart. Nu ska jag tyvärr dit där nu i oktober på konferens och inte på sommaren så det blir en ny erfarenhet för mig.

Länktips: hotell karlskrona

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.