Tigermysig


   Nov 09

Trump… Winner

Så nu ser det ut som Trump vann valet i USA och alla verkar vara chockade av någon konstig anledning. Ja jag är inte speciellt glad i heller med honom vid rodret men etablissemanget har gjort så att sådana här saker kan hända för de följer inte vad folket vill utan kör sitt egna race.

Detta ser man överallt i Europa som Frankrike och Grekland och tyvärr så kommer säkert hända även hända Sverige där Åkesson mer eller mindre står och bankar på dörren utanför…

När ska våra politiker vakna upp och lyssna på befolkningen? för anledningen till att detta händer är för att politikerna är så långt bortkopplade från verkligheten. Verkligheten finns inte bara i Stockholm utan det finns andra människor i resten av Sverige i ganska så stor skara.

trump-vinnare-i-usa-valet

Det är riktigt bedrövligt att Trump faktiskt vann valet och ja det är nästan helt obegripligt men vad gör man när politikerna bara kör sitt egna spår utan att egentligen lyssna på väljarna. Det är ungefär som Öresundskontrollerna som har funnits nu i ett helt år och vad gör politikerna för att göra det enklare för pendlare? inget så klart. Det är ett fett stort hån mot befolkningen nere vid Malmö-regionen och gissa om dessa personer kommer rösta rött nästa gång, not really.

Jag trodde det skulle bli en fin dag idag men i stället blev det en helrutten dag.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *