Tigermysig


   Okt 30

Oj bloggandet har inte legat på top

Jag har helt enkelt kommit ifrån mitt bloggade ett tag och om jag ska vara ärlig så vet jag inte om jag kommer fortsätta att blogga så länge till för jag känner inte direkt suget efter det just nu.

Just nu har jag mycket i mitt liv så det är kanske det som gör att jag inte riktigt känner suget men jag hoppas ändå att sugen ska komma tillbaka för det är nyttigt att blogga så ofta som möjligt. Kanske kommer det tillbaka, kanske inte…

Är där någon annan som känner sig som mig just nu? Men det är som allt annat att det kommer och går med bloggandet. Det är inte många som orkar hålla uppe bloggandet varje dag för evigt förutom kanske de som tjänar massa pengar på det för då blir man ju motiverad.

bored

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *