Tigermysig


   Mar 27

Letar efter ett nytt klösträd till mina katter

kattens no 1

Sitter just nu och letar efter ett nytt klösträd till katten då vårat numera är så slitet plus att det luktar skit. Jag vet inte varför det luktar men det luktar tyvärr riktigt illa av någon anledning, kanske beror på att katten har dragit upp mat för att sitta och äta uppe i trädet men jag är inte helt säker. Jag är ganska säker på att det inte är urin i alla fall för det hade jag nog luktat? någon som vet kanske?

Just nu tittar jag på klösträd.nu för att se om jag kan hitta något som är ungefär lika stort som det vi har i dag för vi vill ändå har något likvärdigt eller i alla fall nära på. Men de flesta tycker jag inte är så himla snygga tyvärr så jag vet inte riktigt hur vi ska göra.

Alternativet är att spara ihop till Katten No.1 då de kostar en slant men då får vi alla fall möjligheten till att skapa ett modulärt klösträd precis som vi vill ha det men då blir det så klart dyrare. Så nu är man lite kluven huruvida man ska göra 🙁

Usch nu blev jag riktigt trött på att leta klösträd, det är alltid likadant när jag söker för mycket på saker så hittar man alltid fel fel som man inte tycker om. Annars får min sambo lösa det så slipper jag bry mig för så himla roligt är det inte med klösträd.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *