Tigermysig


   Jun 04

3 veckor kvar till semestern i Karlskrona

King Size WaffleNu är det bara tre veckor kvar!!

Jag bara sitter och slappar inför semestern, ganska normalt? Känns som man bara sitter och inväntar den där veckan man får komma i väg en stund på året. Jag ångrar dock att vi bara hyrde en vecka för jag känner att två veckor vore bättre i och med vi vet att just den stugan är helt underbar att bo i. En vecka går väldigt fort tyvärr 🙁

Igår fick jag ett jättesug efter våfflor så jag började göra smeten och plockade fram våffeljärnet för att starta upp värmningen. Medans jag rör runt i smeten märker jag att våffeljärnet inte har blivit varmt, neeeeeeeeeejjjjj…..

Då har så klart våffeljärnet gått i sönder… snacka om att må dåligt och när jag väl tänker efter så fungerade knappt våffeljärnet sist vi använde det men av någon anledning så hamnade den på hyllan igen. Så jäkla störigt 🙁

Så nu söker jag runt på nätet efter ett nytt våffeljärn för suget är fortfarande kvar och jag har läst lite på våffeljärn.nu för lite tips på vilket våffeljärn som kan vara bra och just nu lutar det emot att köpa ett king size våffeljärn av märket OBH Nordica.

Så nu blir det bara till att beställa ett nytt så fort som möjligt för en sommar utan våfflor är ingen sommar.

Jag har nu också börjat kolla lite på en ny utbildning då jag inte längre vill jobba på äldreboende och jag känner att jag behöver något mer utmanande där jag kan utvecklas mer än vad jag gör idag.

Frågan man ställer sig är om man vill gå i från en dåligt lön till en sämre i form av CSN… time will tell.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *