Tigermysig


   Apr 05

Stuga inbokat!

dags för semesterÅhh äntligen har vi fått tag i att hyra en stuga nu till sommaren i slutet av Juni!!!

Nu bara längtar man på att få komma i väg för lite underbar semester och framförallt sommarsemester som faktiskt är mycket roligare än bara vanlig vintersemester. Visst vintersemester kan också vara trevligt men svenska sommaren är faktiskt något speciellt på något sätt.

Stugan vi har hyrt är en stuga nära Karlskrona i Blekinge som faktiskt är två stugor men den enda är lite av en gillestuga fast lite större och som även har ett kök om så behövs. Dock krävs det att duscha i den större stugan så det kommer bli lite trafik där nu när vi är tre familjer som ska nyttja den duschen.

Stugan är belägen precis in till vattnet så barnen lär ju älska att bada där varje dag vilket då gör oss vuxna lite extra glada då man får lite egentid. Som tur är det väldigt grunt där vilket känns lite mer säkert än om det var 2-3 meter direkt ner till bottnen.

Glömde jag nämna att det är en stor jäkla trädgård, två stora grillar med mycket annat! Jag får se till att lägga upp lite bilder så fort jag får dem eller när vi har varit där. Vi var där förra året men så klart så kraschade min dator och POFF alla bilder man har sparat på  är borta…

Jag måste lära mig att ta backup på viktiga filer och för en gångs skull köpa en extern hårddisk där jag kan lägga alla mina viktiga foton med mera men det är så dumt att det ska behöva hända något sådant här innan man har förstått vad man bör göra…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *