Tigermysig


   Nov 06

Äldre kvinna kastade tårta på Jimmie Åkesson

Satt precis och läste att någon äldre kvinna i 60 års ålders hade attackerat Jimmie Åkesson med en tårta och även om jag inte röstar på SD så är det där väldigt lågt. Vi bor i ett land som har yttrandefrihet och sånt här hör ej hemma i en demokrati.

Många skrattar nog men jag tyckte det här var droppen, kan inte folk bara acceptera att folk tycker annorlunda? Folk verkar hata Jimmie som om han vore en förbannelse eller satan själv men faktum är att han är som vilken annan person som helst men bara det att han tycker annorlunda likt 10% av Sveriges befolkning. Jag tycker själv invandringen har blivit ett problem men jag tycker inte SD är det rätta partiet för att ta hand om den frågan.

Det går inte bara att blunda eller frysa ut SD utan andra partier måste även ta tag i frågan om invandring för det finns ju en anledning till varför SD växer så mycket som de gör. Många jag känner röstar bara på SD bara på grund av att protestera mot de andra partierna hur de behandlar SD. Men hela det här ämnet är tabu i Sverige och nämner du något om att du är emot invandring är du en rasist direkt… mycket märkligt sätt att se på det enligt mig.

Peace to you all!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *