Tigermysig


   Okt 01

Bärsele – värt att köpa?

bärseleJag är så trött på att inte ha händerna lediga då och då, min minsting som är 7 månader gammal tar upp all min tid just nu och jag hinner knappt gå på toa innan det är dags att plocka upp minstingen. Mitt andra barn som är äldre hade jag inte detta problemet med men nu är jag trött på det.

Någon som har provat ett bärsele?

Satt och läste lite på bärsele och på babyboom hemsida och jag blir mer och mer säker på att jag måste köpa ett bärsele snarast för att någonsin kunna göra något annat än att trösta/mata min minsta hela tiden. Från vad jag kan läsa så verkar det som dessa bärselen är väldigt säkra så länge de är anpassade för småbarn/nyfödda och det ska även vara väldigt ergonomiska för föräldern.

Jag har inte så mycket pengar just nu så priset avskräcker mig mest just nu då vi har köpt mycket annat så som ny bil med mera så det är lite dålig timing på det hela. Möjligtvis får det gå på avbetalning eller faktura för att sedan betala det i slutet av oktober.

Någon som kan tipsa om ett bra märke för dessa bärselen? hoppas någon läser det här som kan ge mig lite tips!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *